Software laten ontwikkelen? Wij kennen de do's en don'ts. | Yonit

Webontwikkeling

Software laten ontwikkelen

Wilt u software laten ontwikkelen? Welkom bij YONIT. Zoekt u naar software die u ondersteunt in het uitvoeren van uw werkzaamheden en waar nodig zelfs een beetje met u meedenkt? Software laten ontwikkelen is voor veel mensen een optie waar ze niet als eerste aan denken. Veelal zult u al een traject achter de rug hebben om software te zoeken die bij u past of die u nodig heeft. Software die aansluit bij uw behoefte. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. U heeft immers een idee of een behoefte en zoekt een applicatie die u daarin ondersteunt. Er zijn genoeg applicaties te vinden waarbij u uw idee of uw behoefte moet aanpassen, maar software die u ondersteunt of geschikt is voor úw idee? Soms moeilijk vindbaar. Software laten ontwikkelen is in veel gevallen een prima alternatief ten opzichte van bestaande applicaties die niet helemaal voldoen aan uw wensen en eisen. Software laten ontwikkelen is daarom een heel goede optie aangezien u software kunt laten ontwikkelen die 100% aansluit bij uw behoefte. Maatwerk software speciaal voor ú ontwikkelt. YONIT helpt u daar graag bij.

Software laten ontwikkelen door YONIT

Software laten ontwikkelen is een traject waarin uw wensen en ideeën door een ander overgenomen worden en omgezet worden in software. Software laten ontwikkelen is daarmee direct een traject waarin communicatie enorm belangrijk is. Begrijpen we elkaar goed en kunnen wij bouwen wat u bedoelt en voor ogen heeft? Anderzijds is het enorm belangrijk dat u het gevoel heeft dat de software wordt ontwikkelt die u voor ogen heeft. Software laten ontwikkelen is een mooi en spannend traject wat we samen doorlopen.

Uw software laten ontwikkelen door YONIT betekent dat u kiest voor kwaliteit. Kwaliteit die niet alleen tot uiting komt in de ontwikkelde software, maar veel meer in het gehele ontwikkeltraject. Het is onze expertise om software te ontwikkelen. Uw wensen en eisen brengen we zo goed mogelijk in kaart. Het is bij het laten ontwikkelen van software van belang dat uw wensen en eisen zo goed mogelijk worden omgezet in werkende software. Daar ligt onze kracht en expertise. U mag van ons verwachten dat we meer doen dan alleen uw wensen en eisen overnemen. Onderdeel van software laten ontwikkelen is gedegen advies die u krijgt tijdens het voortraject en het ontwikkeltraject. U mag verwachten dat we met u meedenken en u gevraagd en ongevraagd advies geven. Zo werken we samen aan bruikbare en nuttige software op maat. Software laten ontwikkelen doen we bij YONIT samen! Een webapplicatie laten maken? Dat is ook een vorm van software laten ontwikkelen. 

Een paar voorbeelden van door YONIT ontwikkelde software

1. B2B Bestelportaal
Voor een banketbakker ontwikkelde wij een bestelportaal voor klanten. Een aantal mooie opties zijn onder meer slimme assortiment indeling, klanten hebben de mogelijkheid om producten als favoriet aan te merken zodat deze standaard in hun bestellijst naar voren komen. Daarnaast heeft de banketbakker realtime inzicht in de bestellingen en worden de orders uitgeprint als werkbon zodat het werkproces integraal wordt gevoed vanuit het bestelportaal.

2. Order management systeem
Voor een bedrijf gerelateerd aan de Rotterdamse haven hebben we maatwerk software ontwikkelt voor het beheren van orders. Van order intake tot aan facturatie zit in 1 systeem. De software is compleet aangepast aan de specifieke wensen van de klant. De klant hoefde op deze manier niet zijn proces aan te passen maar liet daarvoor de software op maat maken door YONIT.

3. Maatwerk koppelingen
Voor diverse klanten hebben we maatwerk koppelingen gebouwd om een optimale integratie tussen systemen te waarborgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een API koppeling tussen een order management systeem en een boekhoud pakket.

4. Diverse databases voor data analyse
Voor diverse klanten hebben we master databases opgezet om zo een goede databron te waarborgen waarover data analyses gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan klanten in de logistieke sector die zo uit een enorme brei van data bruikbare data kunnen halen. Mooie projecten waar YONIT graag aan mee werkt.

Samen praten over software laten maken door YONIT?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij staan graag voor u klaar. Contact opnemen kan via ons contactformulier of door te bellen met 0343-745057.

Vul hieronder eenvoudig uw contactverzoek in. Wij nemen spoedig contact me u op om met u van gedachten te wisselen.
    Samen kijken naar uw uitdaging? Neem vrijblijvend contact op!

    Contact >