Meer weten over YONIT? Maak kennis met YONIT en onze diensten.

Over Yonit

Welkom bij YONIT!

YONIT is uw IT adviseur. Het mooie van YONIT is echter dat we niet alleen advies geven, maar dat we ook veel weten over de daadwerkelijke realisatie en implementatie van IT systemen. YONIT is daarmee een IT bedrijf dat met u mee denkt en mee doet om uw IT vraagstukken op te lossen. Van nature hebben we affiniteit met software. Dat is de reden dat we ons met name focussen op de volgende 4 hoofdgebieden:

Diverse zakelijke klanten en overheidsinstanties mogen we tot onze klantenkring rekenen. Met een historie in maatwerk software ontwikkeling voor middelgrote en grote bedrijven en overheidsinstellingen, zijn wij in staat om software projecten te begeleiden en uit te voeren. Naast de ontwikkeling van software en webapplicaties staan we klanten bij met onder meer IT Advies en treden we op als second opinion in ontwikkeltrajecten.

Wat kunt u bij Yonit verwachten?

– Open, heldere en eerlijke communicatie
– Efficiënte realisatie
– Objectief IT advies
– Kennis, inzicht en visie op ondernemen met behulp van online middelen
– Constructief meedenken over uw IT uitdagingen
– Adequaat realiseren van oplossingen

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Bel ons gerust op 0343 – 74 5057 of mail naar info@yonit.nl. Wij willen ook uiteraard prima een keer langskomen om kennis te maken. Nodig ons daarvoor vrijblijvend uit.

Samen kijken naar uw uitdaging? Neem vrijblijvend contact op!

Contact >