IT Advies door Yonit. Van professionals, voor professionals.

IT Advies

IT Advies op maat

IT Advies van professionals voor professionals? Dat is wat we beogen met ons advies. De mogelijkheden op het gebied van IT lijken soms eindeloos. Een goede keuze maken op het gebied van IT is dan ook geen gemakkelijke opgave. Objectief IT advies is daarbij veelal zeer wenselijk. Of het nu gaat om advies op het gebied van software implementaties, software ontwikkeling, online mogelijkheden, website oplossingen, webshop implementaties, etc., onze adviseurs geven u graag objectief advies. Voor nagenoeg ieder probleem is immers een oplossing. Samen met u komen we tot een oplossing voor uw uitdaging. Neem ons mee in uw verhaal! Welkom!

IT Advies van Yonit

 • Objectief en eerlijk advies
 • Goede onderbouwing
 • Advies op meerdere disciplines
 • Praktisch en doelgericht

Onze ervaring met het geven van IT Advies

 • IT Strategie. Hoe ziet uw IT er over pakweg 2 jaar uit? Hoe komt u daar?
 • Online Strategie. Wat zijn de mogelijkheden en valkuilen?
 • Software migratie. Advies voor vervanging van verouderde software.
 • Systeem integratie. Hoe koppelen we de verschillende systemen voor een goed en geïntegreerd IT Landschap.
 • IT Audit
 • IT Security
 • Second opinion software

We staan bij Yonit graag voor u klaar. Bent u onderdeel van het dagelijks bestuur van een bedrijf, manager van een IT afdeling of een directeur die een sparringspartner nodig heeft op het gebied van IT? We hebben ervaring met besprekingen en advies op allerlei niveaus en staan u graag met raad en daad bij. Complexe problemen proberen we in stukjes op te knippen en terug te brengen naar behapbare proporties. Wilt u vrijblijvend eens praten met een adviseur met ervaring bij groot zakelijke klanten, overheden en ondernemingen met complexe problematiek op IT gebied? Wij hebben adviseurs die graag met u meedenken en nadenken over oplossingen die passen binnen de moderne informatie architectuur. We kunnen niet alles oplossen, maar we dragen graag met ons stukje bij aan het compleet maken van de puzzel.

Objectief en gedegen IT Advies? Bel Yonit voor advies op maat.

Onze werkwijze

 1. 1. Een telefonische kennismaking
  Een korte telefonische intake. Zo kunnen we even afstemmen wat uw uitdaging is en wat YONIT daarin zou kunnen betekenen.
 2.  –
 3. 2. De intake
  In deze (online) meeting nemen we gedetailleerd de uitdaging door. Vanuit YONIT proberen we een goed beeld te vormen van het vraagstuk en bekijken we waar de mogelijkheden liggen.
 4.  –
 5. 3. Advies van YONIT
  Op basis van de opgedane kennis in de intake, komen we met een duidelijk IT advies. Dit advies is veelal praktisch van aard. Met dit advies kunt u dus echt verder.
 6.  –
 7. 4. Ondersteuning bij uitwerking advies
  Op basis van het gegeven IT advies kunnen vervolgstappen worden gezet. YONIT kan hierbij ondersteunen indien dit gewenst is. Zo gaan we met elkaar de uitdaging aan.


Neem ons mee in uw uitdaging.

Wat is uw uitdaging? Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0343 – 745057 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Zo krijgt u snel contact met uw IT Adviseur.

Vul het contactformulier in.

  Samen kijken naar uw uitdaging? Neem vrijblijvend contact op!

  Contact >