Databasebeheer door YONIT. Uw database in optimale staat.

Databasebeheer

Databasebeheer door YONIT

Databasebeheer? Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende databases (onder meer Oracle en MySQL) en verschillende toepassingen. Van ons kunt u verwachten dat wij uw database vakkundig opzetten, beheren en optimaliseren. 1 van onze krachten op het gebied van databasebeheer is de specialisatie in performance optimalisatie van uw database. U kent het mogelijk wel; een mooie database en een goed datamodel neergezet, maar de snelheid is bedroevend. Gelukkig heeft YONIT daar veel ervaring mee. Wij helpen u graag met database optimalisatie. Of het nu Oracle of MySQL, of een andere database is. Wij hebben ruime ervaring met diverse databases. Voor databasebeheer bent u bij YONIT aan het juiste adres. Snel iemand nodig die u helpt? Bel ons op 0343-745057.

Naast de technische kant van database beheer helpen wij u ook graag met datamanagement. Dit kan onder meer betekenen dat wij de data in uw database op orde brengen. Dit kan betrekking hebben op de correctheid van uw klantgegevens, de productdata, etc. Uiteraard zijn het uw specifieke wensen en eisen voor uw database die leidend zijn voor ons databasebeheer.

Wat betekent databasebeheer bij YONIT?

Databasebeheer van YONIT richt zich met name op:
– Opzetten en inrichten database
– Definiëren en creëren van datamodel
– Performance optimalisatie
– Datamanagement
– BI oplossingen database
– Incident management

Kortom; alles wat een databasebeheerder doet bij database beheer. Wij hebben veel ervaringen met het beheer van databases. Database beheer is bij ons een aparte tak wat is ontstaan naast het eigenlijke werk; zoekmachine optimalisatie. We merken echter dat veel van onze klanten ook databases gebruiken die ook beheer nodig hebben. Databasebeheer is daarom een dienst die wij u graag aanbieden. Database beheer wordt bij ons door een aparte database beheerder uitgevoerd waar u rechtstreeks contact mee heeft. Databasebeheer besteed u daarom gewoon uit aan de databasebeheerders van YONIT. Welkom bij YONIT voor het beheer van uw database.

Een paar voorbeelden van databasebeheer door YONIT

  1. Diverse databases voor data analyse
    Voor diverse klanten hebben we master databases opgezet om zo een goede databron te waarborgen waarover data analyses gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan klanten in de logistieke sector die zo uit een enorme hoeveelheid data bruikbare gegevens kunnen halen. Mooie projecten waar YONIT graag aan mee werkt.
  2. Databaseoptimalisatie voor betere database performance
    Voor diverse klanten hebben we voor onder meer Oracle database performance optimalisaties uitgevoerd om problemen met betrekking tot de snelheid van de database op te lossen. Zo optimaliseren we de opzet van de database, maar herschrijven we ook SQL queries om deze beter te laten presteren. Optimale database performance is waar we voor gaan. We hebben dit gedaan voor (zeer) grote databases bij zakelijke klanten en binnen de overheid.

Wilt u meer informatie over databasebeheer van YONIT?

Neem ons mee in uw vraagstuk. Wij denken erg graag met u mee. We worden enthousiast van complexe IT problemen. Neem vrijblijvend contact op met YONIT voor uw databasebeheer.

Vul ons contactformulier in voor snel contact.
    Samen kijken naar uw uitdaging? Neem vrijblijvend contact op!

    Contact >