Databasebeheer

Over Database beheer

Databasebeheer is wat wij graag voor u uitvoeren. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende databases (onder meer Oracle en MySQL) en verschillende toepassingen. Van ons als databasebeheerder kunt u verwachten dat wij uw database vakkundig opzetten, beheren en optimaliseren. 1 van onze krachten op het gebied van databasebeheer is de specialisatie in performance optimalisatie van uw database. U kent het mogelijk wel; een mooie database en een goed datamodel neergezet, maar de snelheid is bedroevend. Gelukkig heeft Yonit daar veel ervaring mee. Wij helpen u graag met database optimalisatie. Of het nu Oracle of MySQL is. Wij hebben ruime ervaring met diverse databases.

Naast de technische kant van database beheer helpen wij u ook graag met datamanagement. Dit kan onder meer betekenen dat wij de data in uw database op orde brengen. Dit kan betrekking hebben op de correctheid van uw klantgegevens, de productdata, etc. Uiteraard zijn het uw specifieke wensen en eisen voor uw database die leidend zijn voor ons databasebeheer.

Wat betekent databasebeheer bij Yonit?

Databasebeheer richt zich met name op:
– Opzetten en inrichten database
– Definiëren en creëren van datamodel
– Performance optimalisatie
– Datamanagement
– BI oplossingen database

Kortom; alles wat een databasebeheerder doet bij database beheer. Wij hebben veel ervaringen met het beheer van databases. Database beheer is bij ons een aparte tak wat is ontstaan naast het eigenlijke werk; zoekmachine optimalisatie. We merken echter dat veel van onze klanten ook databases gebruiken die ook beheer nodig hebben. Databasebeheer is daarom een dienst die wij u graag aanbieden. Database beheer wordt bij ons door een aparte database beheerder uitgevoerd waar u rechtstreeks contact mee heeft. Databasebeheer besteed u daarom gewoon uit aan de databasebeheerder van Yonit. Welkom bij Yonit voor het beheer van uw database.

Gerelateerde diensten aan database beheer

Databasebeheer wordt vaak samen uitgevoerd met:
Webontwikkeling webapplicatie
Webontwikkeling website
Webontwikkeling webwinkel

Wilt u meer informatie over databasebeheer?

Neem vrijblijvend contact op met onze database beheerder voor uw databasebeheer.