Webapplicatie laten maken? Maak kennis met de ervaring van Yonit.

Webontwikkeling

Webapplicatie laten maken

U wilt een Webapplicatie laten maken? Welkom bij Yonit! Een webapplicatie laten maken is een traject wat u samen met ons in gaat. Samen werken we naar een webapplicatie op maat. Yonit heeft veel ervaring in het maken een webapplicatie. Een webapplicatie laten maken door Yonit heeft het voordeel dat u, op basis van onze ervaring, kennis en kunde, gevraagd en ongevraagd advies krijgt. Het doel is immers om een maatwerk webapplicatie te ontwikkelen die aansluit bij uw behoefte, wensen en ideeën.
Klik voor direct contact en een vrijblijvende offerte.

Uw webapplicatie laten ontwikkelen door Yonit

Uw webapplicatie laten maken door Yonit betekent allereerst dat wij goed gaan luisteren naar uw ideeën, wensen en eisen. Op basis van die ingrediënten starten wij met het ontwikkelen van een concept applicatie. Dit kan een schets zijn, maar kan ook al een prototype zijn van de echte webapplicatie. Een webapplicatie laten ontwikkelen is een traject wat je vanaf het begin goed wilt/moet opzetten. Wanneer de ideeën, wensen en eisen concreet genoeg zijn, is het mogelijk dat we al snel tot een concrete applicatie kunnen komen. Een webapplicatie laten maken waarbij de ideeën nog uiteen lopen hoeft geen probleem te zijn, maar kan zelfs leiden tot een geheel andere webapplicatie dan u mogelijk eerder in gedachten had. Door uw expertise te combineren met onze expertise kunt u een webapplicatie laten ontwikkelen die voldoet aan uw eisen en wensen.

Door Yonit ontwikkelde webapplicatie

online administratie
administratie software
administratieve software

Neem contact op voor een door Yonit ontwikkelde webapplicatie

Yonit heeft veel ervaring met een webapplicatie laten maken. Wij hebben uiteenlopende webapplicaties gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een boekhoudprogramma, maar denk ook aan andere software op maat. Maatwerk software is immers wat veel bedrijven nodig hebben op weg naar de realisatie van hun ambitie. Software laten ontwikkelen is een goede optie om uw ambitie te realiseren. Een webapplicatie laten maken hoort in die lijn en is een onderdeel waar wij u graag mee helpen. Neem vrijblijvend contact op met Yonit door te bellen met nummer 0343-745057 of door een bericht achter te laten via ons contactformulier.

Waar moet je op letten bij laten ontwikkelen van een webapplicatie? 4 tips.

In de loop van de tijd hebben we veel ontwikkeltrajecten van webapplicaties meegemaakt. Denk aan kleine- maar ook grote webapplicaties. Een webapplicatie laten ontwikkelen is vaak een intensief traject voor zowel de ontwikkelende partij als de opdrachtgever.

4 tips die u kunnen helpen bij het laten ontwikkelen van een webapplicatie:

1. Specificeer duidelijk uw ideeën, wensen en eisen maar maak er geen compleet boek van. Als u goed weet wat u wilt kan een ontwikkelaar beter ontwikkelen. Als het echter een compleet boekwerk wordt verdwaald een ontwikkelaar.

2. Pas op voor bloemkolen.
Bloemkolen bij een webapplicatie? Ja, zo noemen we dat. Een klein bloemkooltje is grappig om te zien en is behapbaar om op te eten. Laat je de bloemkool echter ‘bloemkolen’, dan wordt ie te groot om in 1 keer op te eten. Zo is het ook met het ontwikkelen van een webapplicatie. Maak er liever 4 kleinere bloemkooltjes van dan 1 grote bloemkool. Pas er ook voor op dat een kleine bloemkool in de vorm van beperkte wensen en eisen gaat bloemkolen naar een (te) grote bloemkool van een webapplicatie die niet gebouwd kan worden.

3. Laat de ontwikkelde webapplicatie in kleine delen opleveren.
Een webapplicatie kan complex worden. Door het in kleinere brokjes op te knippen wordt het allemaal minder complex. Door deze kleine stukjes software tussentijds op te laten leveren krijg je als klant sneller de (tussen) resultaten te zien waardoor je eerder kunt bijsturen als het niet de goede kant op gaat.

4. Test de webapplicatie goed.
Als klant heb je zelf het beste beeld bij hoe de applicatie moet werken en of deze goed aansluit bij het bedrijfsproces en de gelden ideeën, wensen en eisen. Test daarom de webapplicatie goed. Uiteraard mag je er van uit gaan dat de software leverancier de webapplicatie goed test als je deze webapplicatie door hen laat ontwikkelen, maar zelf kijk je er vanuit een andere betrokkenheid naar.

Een webapplicatie laten maken? Welkom bij Yonit.

Samen kijken naar uw uitdaging? Neem vrijblijvend contact op!

Contact >